Vergoeding Reuma-Diabetische behandeling
Veel zorg verzekeringen vergoeden de behandeling voor reuma-diabetische behandelijng afhankelijk van U pakket.Dit kunt U opzoeken in het kwalitietsregister pedicure[KRP] of U polis.
 
Behandelingen met behulp van de nattechniek motor
Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de koelende en hygienische "Nattechniek" pedicuremotor. Met verschillende diamant freesjes is het mogelijk snel en pijnloos te werken
 
 
provoet logo
provoet logo

De ProVoet Pedicure
Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij (of hij!) geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Wat doet een pedicure precies?
Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?
ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik.

Adresgegevens:
Demeterlaan 26
7534 HS Enschede
 
Afspraken maken
Bij mailen graag een datum gehele dag of dag deel aangeven. Meerdere data's kan natuurlijk ook.
T: 053-4613128
E: info@pedicure-mariette.nl
 
Openingstijden:
Ma: ambulant
Di: ambulant
Di avondpraktijk 18:30-23:00
Wo: praktijk 8:30-17:00
Do: praktijk 8:30-17:00
Vr: gesloten